vrijdag 24 juli 2015

Panda

Via Instagram ontdekte ik het (franstalige) boekje: "Les doudous d'Agathe Rose. Ik hou wel van deze stijl van gehaakte knuffels en ik ben dus een grote fan van het boekje. Het is echt een aanrader! Het Frans hoeft zeker geen belemmering te vormen, dat heb je sneller onder de knie dan je denkt.


De schrijfster van het boek heeft ook een heel fijne blog. Kijk maar eens hier.


Eigenlijk had ik graag de vosjes van op de cover van het boek willen haken, maar ik had niet genoeg wit en oranjebruin meer om een volledig exemplaar te maken. Dus is mijn eerste knuffel uit het boek de panda geworden, maar daarom niet minder leuk.


Ik nam hem gisteren mee op babybezoek als cadeautje. Altijd leuk om een zelfgemaakt extraatje af te geven. Doen jullie dit ook?

Zo, ik ga nog even genieten van mijn verlof, want helaas is het einde bijna in zicht...

Liefs,
Sarah


7 opmerkingen:

 1. Grappige pandabeer. Zo te zien een model dat kleine kindjes goed kunnen vasthouden. Ik ga ook eens op zoek naar dit leuke haakboekje.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk voor die baby! Panda's zijn geweldig, maar ik kan me voorstellen dat je nu snel het juiste garen gaat kopen om aan de vosjes te beginnen :-)
  Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk boek!! Deze pandabeer is echt schattig. Erg leuk! Groetjes, Lotte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat een leuk boek! En laat ik nu dol zijn op boeken en met name haakboeken ;)
  Prachtig geworden je panda, superleuk cadeau. Ik geef ook graag zelfgem(h)aakte cadeaus en zeker voor kraamvisites vind ik het erg leuke cadeaus.
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke panda! Ik vind het altijd leuk om iets te geven wat ik zelf gemaakt heb. Maar dan wel aan de mensen die het ook waarderen, anders vind ik het zonde.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi, deze panda beer! Ik geef soms een cadeautje van mezelf extra, als ik op baby bezoek ga!
  groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen