zaterdag 4 juli 2015

Een vos in ruil voor een vos...

Ik volg de blog van Karen Vandelaer al even, en las dus al een tijdje mee met haar leuke berichtjes "Van ruilen komt huilen…" Karen ruilde ondertussen al meer dan 30 keer en verzamelt zo prachtige handgemaakte spulletjes, onder andere voor een toekomstig kindje.

Het speelde door mijn hoofd om Karen een mailtje te sturen met de vraag of ze zin had om te ruilen. Maar dat was niet nodig, want ik kreeg de vraag zelf in mijn mailbox :-) Ik was natuurlijk superblij, want ik had wel zin in zo'n ruil tegen een mooie handgemaakte stempel.

Karen ontwierp voor mij een logo'tje en maakte er een prachtige stempel van. Zo kan ik in de toekomst een labeltje met logo toevoegen aan mijn haakwerkjes.


Karen was op zoek naar een knuffel, en haar oog was op deze vos gevallen. En zo maakte ik nog een exemplaar van deze langarmige/ - benige vos. Ik haakte hem deze keer in katoen en dat maakt hem toch een tikkeltje anders.

Voordat hij helemaal dubbelgevouwen in het postpakketje verdween, nam ik nog enkele foto's:
Nog even afscheid nemen… ;-)Ik hoop dat je toekomstig kindje er veel plezier aan beleefd, Karen! En super bedankt voor de mooie stempel!!!


3 opmerkingen:

  1. Wat leuk zo'n ruilactie. Stempel ziet er lief uit en ook jouw gehaakte vos is tof met zijn lange armen en benen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow gave stempel! Leuk zo'n actie. En je vos is ook super.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De vos ligt klaar voor binnen vijf maanden ;)

    BeantwoordenVerwijderen