zaterdag 21 februari 2015

Flos de vos

Op kerstdag kreeg ik een superfijn cadeautje uit onverwachte hoek. Ik won de beestachtige give-away bij Draad en praat….Ik mocht een haakpatroon van haar superleuke bosdieren uitkiezen.

En deze is het geworden…


Flos de vos!!!

Omdat ik nog wat bolletjes wol over had van de andere vosjes die ik reeds haakte, en mijn vriend vindt dat ik niet moet overdrijven in de aankoop van wol, heb ik hem uiteindelijk met acryl (Apilou van bij Veritas) gehaakt in plaats van met katoen. Dat maakt hem wel lekker zacht :-)



Doordat ik tussendoor nog wat babycadeautjes gehaakt heb, heeft het even geduurd voordat hij helemaal af was. Hij is ook best groot, dus je bent er wel even zoet mee :-) maar dat maakt hem een ware blikvanger in je interieur!!!

Ik ben echt superblij met hem! Hij is zo knap met zijn strikje ;-)


 Nogmaals bedankt, Lisanne!

7 opmerkingen:

  1. Wat is hij leuk!! Ik won bij Lisanne ook deze give away en heb ook gekozen voor Flos :). Ben er nog steeds mee bezig...zodra hij af is zal ik hem laten zien. fijn weekend nog!! Groetjes, Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij is zooooo leuk geworden! Echt super schattig. Bedankt voor de leuke foto;s, ik vind deze laatste ook de BOM, zou ik die op de fb pagina mogen gebruiken? met linkje naar je blog uiteraard. Te leuk om al die bosdieren te (laten) zien! X Lisanne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De vos is super leuk. Lief en een beetje stoer.

    Fijn weekend, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dank je! Hij heeft inderdaad wel een stoer kantje :-)
    Nog een fijne zondagavond!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Tiny, Flos de vos ziet er prachtig uit! Mooi afgewerkt :)

    Creatieve groetjes,
    Het hele Veritas-team.

    BeantwoordenVerwijderen